Winkelwagen

Levertijd en Verzending

Bij Padista is klanttevredenheid onze topprioriteit! We streven voortdurend naar een vlotte en nauwkeurige afhandeling van uw bestelling, zodat u met een glimlach kunt genieten van uw aankoop.

Padista.com Logo

Bezorgen

Voor de bezorging van jouw bestelling werkt Padista nauw samen met gerenommeerde partners zoals DHL en PostNL. Ons gezamenlijke doel is om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. We verzenden pakketten van maandag tot en met zaterdag, en wanneer je voor 23.00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen onder de € 75,- rekenen we een verzendtarief van € 7,25. Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden.

Waar verzenden jullie naartoe?

Padista verzendt naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland! 🚚✈️

Levertijd: Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?

Bij Padista doen we ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. In Nederland wordt uw pakket meestal de volgende werkdag afgeleverd. Voor leveringen naar België kunt u rekenen op een levertijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Soms kan het echter iets langer duren vanwege de grote vraag bij de pakketservices. We streven er echter altijd naar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u te laten bezorgen, zodat u snel kunt genieten van uw aankoop!

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Bij Padista ontvangt u een e-mail met daarin een track en trace nummer zodra uw bestelling is verzonden. In deze e-mail vindt u ook een link naar de trackingpagina van de verzendmaatschappij.

Om uw bestelling te volgen, kunt u ook de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de website van Padista en log in op uw account. Als u nog geen account heeft, kunt u zich registreren met het e-mailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
  2. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar uw accountdashboard en zoekt u naar de bestelling die u wilt volgen.
  3. Klik op de bestelling om de details ervan te bekijken. Hier zou u een trackingnummer moeten vinden, samen met informatie over de verzendmethode.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Als u uw pakket nog niet heeft ontvangen, maakt u zich geen zorgen. We zijn er om te helpen! Volg deze vriendelijke stappen:

  1. Controleer eerst de trackinginformatie om te zien waar uw pakket zich bevindt en wanneer u het kunt verwachten.
  2. Als u nog steeds geen duidelijkheid heeft, kunt u contact opnemen met de verzendmaatschappij. Ze kunnen u meer details geven en u geruststellen.
  3. Laten we ook even controleren of het afleveradres juist is om eventuele bezorgproblemen te voorkomen.
  4. Als er niemand thuis was, kan het zijn dat het pakket bij een buurman is afgeleverd of bij een nabijgelegen afhaalpunt ligt. Kijk eens rond in de buurt.

Als u nog steeds hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen via onderstaande contactformulier.

Contact

6 + 6 =

Padista Atomic Padelracket 2023

Padista Atomic

Padista Fusion