Winkelwagen

Retourneren Padista

Bij Padista staan tevreden klanten op de eerste plaats! We streven er altijd naar om tot een oplossing te komen.

Padista.com Logo

Retourbeleid Padista

Mocht je niet tevreden zijn over je item, kun je deze altijd binnen 14 dagen retourneren, mits deze nog in originele staat verkeert – in de verpakking, ongedragen en onbeschadigd (met de verpakking nog om de grip).

Is retourneren Gratis?

Als klant ben je verantwoordelijk voor het betalen van de retourverzendkosten (alleen van jou naar ons). Het is belangrijk op te merken dat je zelf verantwoordelijk bent voor deze verzending. We adviseren je om je pakketje te versturen met een track en trace code, aangezien postzegels niet altijd betrouwbaar zijn. Helaas kunnen we retourzendingen die niet zijn aangekomen niet verwerken.

Geven jullie geld terug of een tegoedbon?

Maak je geen zorgen, we zullen je niet in de kou laten staan! Binnen slechts 10 dagen nadat we je retour hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag met liefde teruggestort op je rekening. Je kunt op ons rekenen!

Heb je het verkeerde item ontvangen?

Oeps, onze fout! Maar geen zorgen, we zullen met veel plezier de verzendkosten voor je vergoeden!

Pssst! Heeft jouw bestelling een beetje pech gehad tijdens het transport of vermoed je een gevalletje fabrieksfout? Vul dan het klachten formulier in of mails ons. Dit kan je doen op de klachten pagina van Padista.

Ik wil mijn Padista Item retourneren

Bij Padista staat klanttevredenheid op nummer één! We streven er constant naar om tot een passende oplossing te komen, terwijl we ook enkele gebruikelijke voorwaarden hanteren. Wil je iets retourneren?

Meld hier je retour aan door een e-mail te sturen naar info@padista.com of gebruik het onderstaande retourformulier. We vragen je om het volgende te vermelden:

  • Vermeld je ordernummer (te vinden in je e-mails).

RETOURFORMULIER

7 + 12 =

Padista Atomic Padelracket 2023

Padista Atomic

Padista Fusion